Nyeregbe fel!

2024.05.10. 20:08

Háromváros Kerékpáros Körtúra: még lehet jelentkezni

Továbbra is lehet jelentkezni a Háromváros Kerékpáros Körtúrára, a Gyuláról rajtoló, majd Békéscsabát és Békést érintő megmérettetésre, amelyet május 25-én, szombaton szerveznek – ismertette Opauszki Zoltán, a Békéscsabai Turisztikai Egyesület elnöke.

Licska Balázs

Opauszki Zoltán elmondta, a Háromváros Kerékpáros Körtúra a Háromváros Kerékpáros Fesztivál része május 25-én, szombaton. A rendezvény azonban többnapos, és Békéscsabán, Gyulán és Békésen is tartanak különféle programokat. Hozzátette, hogy a körtúrára eddig is szép számmal jelentkeztek, azonban továbbra is fogadnak érdeklődőket, amely lehet csatlakozni mind a három városban, különböző időpontokban.

kerékpáros körtúra,háromváros körtúra, kerékpáros, opauszki zoltán
Kerékpáros körtúra: még lehet jelentkezni – ismertette Opauszki Zoltán. Fotó: Licska Balázs

Békéscsabán a programok május 24-én, pénteken kezdődnek, például az ifjaknak kerékpáros kirándulásokat szerveznek Doboz-Szanazugra. Május 25-én, pénteken lesz a Szent István téren kerékpár-kiállítás, 14 órától a Csányi utcai extrémsportpályán bmx-verseny, 16 órától pedig helyismereti kerékpáros túraverseny Békéscsaba belvárosában – ezekre lehet jelentkezni. 

A 2023-ban Az év kerékpárútja címet elnyert Wenckheim turista- és kerékpárutat túravezetővel közösen fedezik fel az érdeklődők. Itt a létszám betelt, a nagy érdeklődésre tekintettel azonban szerveznek a jövőben minden hónapban egy-egy túrát, érdemes figyelni ennek érdekében a Visit Békéscsaba honlapját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában