Pancsoló

2024.05.20. 20:57

Vizes játszóteret alakítanak ki a méhkeréki óvodában

Pancsolót alakítanak ki a méhkeréki óvoda udvarán, rövidesen a munkálatok végére is érnek – ismertette Tát Margit, Méhkerék polgármestere.

Licska Balázs

A május 26-i gyereknapra tervezik az udvari pancsoló avatását – ismertette Tát Margit polgármester a Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy Zalai Mihállyal, Békés Vármegye Önkormányzatának elnökével és a kivitelezővel beszélték át a beruházás részleteit, a kérdéses tételeket a közelmúltban.

Méhkerék, beruházás, óvoda
Zalai Mihály és Tát Margit polgármester a beruházás helyszínén, az óvoda udvarán. Fotó: Zalai Mihály Facebook-oldala

Zalai Mihály a közösségi oldalán úgy értékelt: a vármegyében egyedülálló, hogy vizes játszóteret építenek a gyermekek számára. Mint írta, az óvoda és a bölcsőde fejlesztése is a vármegyei és a méhkeréki önkormányzat együttműködésében valósult meg. Ez az új attrakció pedig még vonzóbbá teszi az intézményeket, amelyekben a román nyelv tanítása, a hagyományok ápolása is fontos szerepet játszik.

Tát Margit polgármester aztán arról is írt a Facebook-oldalán, hogy a minap új szabadtéri játékokat vettek birtokba az óvodások. Emlékeztetett, hogy az elmúlt években rengeteg forrást fordíthattak az gyermekekre, az óvodára, ennek köszönhetően mind az épületet, mind a környezetét, mind a felszereltséget sikerült magas színvonalra fejleszteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában