kézilabda

2020.08.31. 13:44

Elhappolták a serleget a szegediek

A gyulai születésű, az NB I.-es Békéscsaba, Kiskunhalas és Derecske csapataiban is megfordult, három évvel ezelőtti haláláig a Gyulasport NKft. utánpótlás edzőjeként tevékenykedő egykori kiváló beálló, Mahler Brigitta emlékének adózva rendeztek női felkészülési tornát. A vasárnap a Prohászka Zsolt Tornacsarnokban lezajlott eseményen a mérkőzések kétszer 20 percig tartottak.

G. P.

A négy NB II.-es csapat tornája izgalmas, fordulatos mérkőzéseket hozott. Az eredmények alakulása miatt bármelyik együttes megnyerhette volna a tornát. A házigazda gyulaiak is erre készültek, s ha a nap végén a döntőnek is beillő találkozón egy góllal megverik a K. Szeged SE-t, akkor ők emelhetik magasba a serleget, vereségükkel azonban a 4. helyet szerezték meg.

Eredmények: Gyomaendrődi NKSE–Corner-Gyulasport NKft. 23–22, Csorvási SK–K. Szeged SE 19–19, Gyula–Csorvás 17–12, K. Szeged SE–Gyomaendrőd 25–11, Csorvás–Gyomaendrőd 24–20, K. Szeged SE–Gyula 21–14.

Különdíjasok. Legjobb kapus: Mike Mária (Csorvás). Legjobb mezőnyjátékos: Besenyi Napsugár (K. Szeged SE).

Végeredmény: 1. K. Szeged SE 5 pont, 2. Csorvás 3, 3. Gyomaendrőd 2, 4. Gyula 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában