Labdarúgás

2020.08.27. 09:44

Csabacsűdi helytállt a Gyula ellen

Csabacsűdi GYLSE–Clean-Way Gyulai TFC 1–3 (0–1).

G. P.

Labdarúgás Békés Megyei Kvalifikációs Bajnokság. C-csoport, a 6. fordulóból előrehozott mérkőzés. Csabacsűd, 100 néző. V.: Sándor Gergő. Csabacsűd: Petrovics – Kiri B., Sovány, Tasi N., Kiss G. (Pecznik), Rafaj, Sándor (Jelen), Magyar, Gulyás, Kasik (Viszkok D.), Endrefalvi. Edző: Kondacs János. Gyula: Kajári – Zsömbörgi, Szabó Cs., Nagy S., Kukla Zs., Patkás, Repisky, Nagy G., Czirok (Bojtos), Pilán (Bagyinszki), Bozsó (Bondár). Edző: Berényi Tibor.

G.: Endrefalvi az 50., ill. Nagy G. a 36., az 56. (utóbbit 11-esből), Bondár a 67. percben. Jó: Tasi, Rafaj, Gulyás, ill. Szabó Cs. (mezőny legjobbja), Patkás, Czirok.

Gazsó Péter szakosztályvezető: – A megyei foci sajátossága az, hogy ez a két egyesület bajnoki mérkőzést játszik hétközben egymással. A vendégek győzelme megérdemeltnek mondható. Játékosainkat a tisztes helytállásért maximális elismerés illeti. Büszkék vagyunk rájuk.

Berényi Tibor: – A mai napon pontatlanabbak voltunk a megszokottnál, de így is megérdemelten nyertünk a jól küzdő hazaiak ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában