Labdarúgás

2020.06.17. 11:51

Békés megyei szereplői is voltak a Fradi bajnokavatójának

Kedden este bajnoki címet ünnepelhetett a Ferencváros labdarúgócsapata, amely az idei kupagyőztes Bp. Honvédot győzte le 2–0-ra. A találkozónak több Békés megyei szereplője is volt. A mérkőzést a békéscsabai Andó Szabó Sándor vezette, aki jól kézben tartotta az összecsapást.

V. L.

Budapest 20200607 Labdarúgás OTP Bank liga NB1 bajnoki mérkõzés FTC DVTK Fotó Nemzeti Sport Földi Imre A képen: Franck Boli Otigba Kenneth öröm

A bajnoki címet nyert Ferencváros védelmének tengelyében ott volt a gyulai Otigba Kenneth, aki a Termál FC, és a Békéscsabai UFC után került a holland Heerenveen csapatához, ahonnan három éve jött a zöld-fehérekhez. A másik oldalon a Budapest Honvéd kispadján a korábbi válogatott középpályás, a gádorosi Pisont István ült megbízott vezetőedzőként, akinek segítője az a Dajka László, aki háromszor is irányította a Békéscsabai Előre labdarúgócsapatát.

Franck Boli, és Otigba Kenneth. Volt okuk mosolyra /Fotó: Nemzeti Sport/

A Honvédban a találkozó 79. percében csereként lépett pályára, a mindössze 18 éves, korosztályos válogatott középpályás Irimiás Gergő, aki pályafutását Békéscsabán, az UFC-ben kezdte. A fiatal játékos 2014 nyarán igazolt a Budapest Honvéd csapatához.

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában