Fekvenyomás

2020.05.11. 17:34

Újra a saját termükben edzenek a vésztőiek

Egy héttel ezelőtt a koronavírus-járvány miatti enyhítéseknek köszönhetően kinyitott Vésztőn, a Marvel Team SE edzőterme.

V. L.

Balog Nátán

Mint Berke Lórándtól az egyesület edzőjétől megtudtuk jelenleg napi 6 órában tart nyitva az edzőterem, és egyszerre csak húszan tartózkodhatnak a létesítményben. A zárva tartás ideje alatt a sportolók elvégezték a terem tisztasági festését. A vésztőiek az előírásoknak megfelelően naponta többszőr fertőtlenítik a gépeket. Júniustól, ha feltételek adottak lesznek akkor szeretnének visszatérni a régi nyitvatartási rendhez, hiszen sok a testmozgást kedvelő helyi amatőr kérdezte már, hogy mikor nyitnak.

Balog Nátán

A Marvel Team SE versenyzői elkezdtek készülni az októberi rendkívüli összevont oroszországi fekvenyomó világ– és Európa-bajnokságra. Néhány versenyzőjük kisebb sérüléssel bajlódik, de nagy mértékben nem befolyásolja a felkészülést. A szakember elmondta, sokan szurkolnak nekik, és magyar válogatottnak a sikeres vébé-szereplésért. A vésztőiek mindent megtesznek azért, hogy jól szerepeljenek az idei hazai, és nemzetközi versenyeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában