Asztalitenisz

2020.03.16. 14:13

Jövőre fiatal csapatot indít az Orosháza

A női extraligában lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését a hétvégén a PET-BAU ASE Orosháza a Statisztika PSC ellen, amelyen a jobb erőkből álló fővárosiak nyertek 6:2-re.

V. L.

Hudák Dorina

Az orosházi együttes jelenleg a tabella ötödik helyén áll 27 ponttal az extraligában, viszont a helyezése még változhat, mivel a közvetlenül mögötte álló csapatoknak még vannak lejátszandó mérkőzéseik.

Hudák Dorina

A Statisztika PSC elleni találkozón szerepelt a PET-BAU ASE csapatában utoljára Horváth Lilla, és Göndör Fanni, mivel az egyesület csapatépítési koncepciójában a továbbiakban nem számít a két asztaliteniszező játékára. A következő szezonban Nagypál Márta mellett, a saját nevelésű, tizenöt éves serdülő válogatott Hudák Dorina, és a hazai ifjúsági ranglista harmadik helyezettje, az ifjúsági válogatott, 18 éves Fejős Anna a Statisztika kölcsönjátékosaként alkotja az orosháziak extraligás keretét. Fejős Anna a hétvégi bajnoki mérkőzésen valamennyi lejátszott egyéni találkozóját megnyerte az ASE Orosháza ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában