Birkózás

2020.02.28. 14:48

Megyei érmek születtek a junior válogatón

Nyolcvannégy birkózó mérkőzött meg egymással a somogyjádi sportcsarnokban. A versenyen szarvasi és orosházi birkózók is részt vettek.

V. L.

A somogyjádi sportcsarnok adott otthont a junior korosztályú birkózó válogatójának, melyen ezúttal csak a szabadfogású férfiak és nők csaptak össze a válogatott címeres mezekért. A két szakágban összesen nyolcvannégy birkózó próbált szerencsét, közöttük az Orosházi Spartacus Birkózó Klub, és a Szarvas két-két versenyzője.

Előbbiek közül a 61 kg-os súlycsoport két tagú mezőnyében Lakatos Angeló nem bírt a jó napot kifogó Farkas Rajmunddal (KTE), így a második helyen végzett. Klubtársa, Jochim Márk számára ezúttal nem termett érem a 70 kg-os kategóriában. Hasonlóan járt a szarvasi Tóth Dominik is, aki a 65 kg-osok mezőnyében szerepelt, de megsérült a válla, ezért kénytelen volt idő előtt befejezni a versenyt. Szijjártó Mandel (74 kg) viszont egészen az elődöntőig menetelt, ahol kikapott és bronzéremért küzdhetett a nap második felében. Fordulatos mérkőzést vívott, amelyet sikerült megnyernie.

Megyei helyezések. 61 kg: 2. Lakatos Angeló (Orosházi Spartacus BK). 65 kg: 5. Tóth Dominik (Szarvas). 70 kg: 5. Jochim Márk (OSBK). 74 kg: 3. Szijjártó Mandel Odin (Szarvas).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában