Frissítve- galériával

2020.01.11. 11:47

A Csabai Farkasok egy tucatot ütöttek a Marosi Pengéknek

A Békéscsabai Rendezvénypajta jégpályáján szombaton reggel megkezdődtek az U14-es jégkorongbajnokság keleti csoportjának aktuális mérkőzései.

Ny. L.

Fotó: LP6DMK2

A Farkasok első mérkőzése egy kicsit lassan indult a Marosi Pengék ellen. Sokat veszélyeztették ugyan a hazaiak az ellenfél kapuját, de kevés helyzetükből született gól. Így az első félidőben 3:3-at mutatott az eredményjelző. A második félidőben viszont megjött az áttörés, és kapott gól nélkül 12:3 lett a végeredmény a házigazdák javára. Kiss Roland, a Csabai Farkasok sportigazgatója a találkozó után elmondta, az első félidőt leginkább a kardiológusa tudna értékelni. A második játékrészben – ugyanis itt nem harmadok vannak – megnyugodhatott a sportigazgató is, hiszen ontották a gólokat csapatának tagjai. Törzsközönsége is van a Csabai Farkasoknak, de mellettük is sokan szurkolnak a helyszínen az együttesnek.

 

A Csabai Farkasok legyőzték a Szabolcsi Sólymokat is

A Békéscsabai Rendezvénypajta jégpályáján szombaton második meccsüket is megnyerték a Csabai Farkasok, a Szabolcsi Sólymokat 6-5-re győzték le az U14-es jégkorongbajnokság keleti csoportjának mérkőzésén.

– A gólok adok-kapok módon születtek, így az egész találkozón koncentráltan kellett játszanunk – mondta el a mérkőzés után Kiss Roland, a csabai egyesület sportigazgatója – A tavalyi csoportelső nyíregyháziakat ebben az évadban ismételten sikerült legyőznünk, immáron második alkalommal.

A Párducokkal is elbántak a Csabai Farkasok

A Dunakeszi Párducok elleni meccset végig uralták, és taktikus játékkal 12:-8-as győzelmet arattak.

Az U14 3x3 bajnokság harmadik fordulóját így száz százalékos teljesítménnyel zárták a Farkasok, és sikerült felzárkózniuk a tabella második helyére.

A csabai fiatal jéghokisok közül két játékos is bekerült a TOP 10-be a statisztikáik alapján, mégpedig Cseke Mihály a második és Szabó Bence hármas holtversenyben a hatodik helyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában