Akrobatikus motorozás

2019.11.26. 13:33

Szarvasi motoros a díjátadón

A domonyvölgyi Lázár Lovas park exkluzív környezetében rendezte meg a Magyar Motorsport Szövetség idényzáró ünnepségét a több szakágból képviselt versenyzőinek.

G. P.

A betétműsorokkal is színesített díjátadón svédasztalos vendéglátás mellet az idénybeli ellenfelek barátian, jó hangulatban elevenítették fel az idei bajnokság korábbi izgalmait. Stuntriding (akrobatikus motorozás) szakágban egy Békés megyei fiatalember, a szarvasi Podani Milán is jelen volt az eseményen.

Fotó: BMH

Milán sport iránti megszállottságának és egész évi kitartó motoros edzésmunkájának köszönhetően 2019-ben a korábbinál még sikeresebb évet zárt. A MAMSZ Stuntriding Országos Bajnokság versenysorozat összetett versenyében második, a Mugen Race Stuntriding Kupában összetettben szintén második lett, szombat este így kétszer szólították ki a pódiumra.

Az idei sikeres esztendő után jövőre adott a cél: a hazai versenyeken a dobogó legfelső foka, nemzetközi szinten pedig tisztes helytállás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában