Futsal

2019.11.20. 13:09

Győzött a bánhegyesi csapat

Győzelemmel zárta a Magyarbánhegyesi Speciális Sport Egyesület csapata a Győrött hétvégén megrendezett Nemzetközi Egyesített Tornát.

Gajdács Pál

A győztes csapat /Beküldött fotó/

Az eseményen 25 csapat vett részt. A bánhegyesiek először a III. divízióba kaptak besorolást és a Dunakeszi csapatával mérkőztek. Jó játékkal 3–0-ra győztek és ennek köszönhetően a II. divízióban, a férfi kategóriában a Szigetvár I., a Homok II., Csehország és Diósjenő társaságában folytathatták a küzdelmeket.

Először Csehországgal találkoztak és sikerült 1–0-ra nyerniük. A Szigetvár első számú gárdája következett, a jó sorozat nem szakadt meg, ezúttal is a Magyarbánhegyes győzött, 3–2-re. A folytatásban kétszer is döntetlenre végzett a Nemczov Róbert és Kovács Pál révén felkészített alakulat. Először a Homok II. (2–2), végül a Diósjenő (1–1) ellen.

A győztes csapat

– Nyolc pontot szereztünk és végül körbeverések után mi nyertük a tornát a csehek, valamint a Szigetvár előtt – mondta a magyarbánhegyesi csapat egyik felkészítője, Nemczov Róbert.

A Békés megyei csapat rövid időn belül második hasonló tornáján diadalmaskodott, néhány hete a csehországi Zlinből hozta haza a győztesnek járó trófeát.

Fotók: BMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában