Kézilabda

2019.08.07. 15:10

Új névadó a Békési Kézilabda Clubnál

A Békési Férfi Kézilabda Club sajtóközleményt adott ki az egyesület névváltoztatásával kapcsolatban.

V. L.

,,A hamarosan kezdődő szezontól új névadó szponzora lesz az NB I. B osztályban szereplő Békési Férfi Kézilabda Clubnak – tájékoztatott Polgár Zoltán ügyvezető. Mint elmondta, a klub a közelmúltban hároméves szerződést írt alá a bajai Optimum Solar Kft.-vel. Az elsősorban napelemes rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozó vállalkozás számára kiemelten fontos a környezettudatos projektek támogatása mellett a sport ügye is, ezért is döntöttek az egyesület támogatása mellett.

Lugos Roland, az Optimum Solar Kft. ügyvezetője hangsúlyozta: társaságuk vezetésének szimpatikus az a rengeteg munka, amelyet a békési clubnál évek óta az utánpótlásba fektetnek.

– Eljött az idő, hogy ezek a fiatalok a felnőtt csapatba is bekerüljenek és bizonyítsanak – tette hozzá. – Ezt szeretnénk segíteni Békésen, ahol csakis az elvégzett munkában hisznek, és hosszú távon gondolkoznak, ami fontos kapcsolódási pont és hasonlóság cégünkkel és dolgozóinkkal.V. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában