Biliárd

2019.04.11. 16:07

Huszonketten meccseltek Berényben

Negyedik alkalommal szólította a hét végén biliárdasztalhoz a versenyzőket a rendező Mezőberényi Biliárd Klub, hogy megemlékezzenek Valach Endréről, egyben a vegyes pontszerző viadal keretében értékes pontokhoz jussanak az indulók.

Gajdács Pál

A mezőberényiek klubhelyiségében, a Tóthágas sörözőben megrendezett eseményre huszonkét nevezés futott be, a résztvevőket nyolc csoportba sorolták a szervezők, ahol körmérkőzéseket rendeztek.

Ezt követően tartották meg az emlékverseny fináléját. A döntőben éles küzdelmek végén a gyomaendrődi Bíró Imre szerezte meg az első helyet, miután a döntőben legyőzte a házigazdák versenyzőjét, Harmati Lászlót. A harmadik helyet Tímár András a gyomaendrődi Korona BK biliárdosa szerezte meg.

A 4. Valach Endre-emlékverseny végeredménye: 1. Bíró Imre (Korona BK, Gyomaendrőd), 2. Harmati László (Berényi BK, Mezőberény), 3. Tímár András (Korona BK, Gyomaendrőd), 4. Vig Mihály (Csökmői BK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában