kézilabda

2019.04.29. 08:49

Békési döntetlen született idegenben

V. L.

Nyíregyházi KC–Békés-Drén KC 24–24 (12–12)

Kézilabda NB I. B-s férfi-mérkőzés. Nyíregyháza, 300 néző. V.: Asztalos, Bárkányi. Békés: PAJKÓ – Kecskés 1, Sebestyén 1, Morva 3, SZÉKELY 4, Oláh G. 3, Megyeri 2. Cs.: Domokos, Takács (kapusok), HAJDÚ 5, Dénes 2, Fedor 1, BÁTKY P., Gazsó 1, Kiss R. 1, Kovács L. Edző: Papp Bálint. A Nyíregyháza legjobb dobói: Erdős 7 (1), Szűcs 4.

Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 2/0.

A találkozó előtt szoros küzdelemre volt kilátás, ami a játék megkezdése után beigazolódott. Minden találatért nagyon meg kellett küzdeniük a csapatoknak a fegyelmezett védekezésnek köszönhetően. Ennek megfelelően szorosan alakult és váltott vezetés döntetlenül zárult az első félidő.

Szünet után még agresszívebb lett a békésiek játéka, a szabolcsiak szinte képtelenek volta a kapujukba találni, így a 45. percre 14–20-ra elhúztak a vendégek. A találkozó utolsó negyedére a házigazdák nyitott védekezésre váltottak, ami nem igazán ízlett a békésieknek. A szabolcsiak fokozatosan zárkóztak fel, de ahhoz, hogy egyenlíthessenek, néhány őket segítő játékvezetői ítéletre is szükségük volt. Izgalmas hajában végül pontosztozkodás született.

Papp Bálint: – Ez már a sokadik olyan mérkőzés, amikor az ellenfelünk a végjátékban ment pontot ellenünk. A játék képe alapján győzelmet érdemeltünk volna, a hozzáállásért gratulálok a játékosaimnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában