Asztalitenisz

2019.04.24. 10:23

Balogh Ágnes Kíra ötödik a MOATSZ Kupán

A hét végén rendezték meg Budapesten, az Ormai László Csarnokban az ifjúsági asztaliteniszezők MOATSZ-kupáját, amelyen egyesben és csapatban küzdöttek a fiatalok az érmekért.

Verasztó Lajos

A fiúknál három Békés megyei fiatal jutott a főtáblára. Farkas Dávid (Eötvös DPSE Orosháza) és Szűcs Sándor (Békési TE) a 16 közé jutásért búcsúzott. A Szarvasi Körös ASE még újonc korú játékosa Szántosi Dávid a nyolc közé jutásért esett ki Farkas Ezékiellel (BVSC-Zugló) szemben.

A lányoknál a PET-BAU ASE Orosháza három versenyzője jutott a főtáblára, közülük Hudák Dorina a 16 közé jutásért, Varga Bernadett a nyolc közé jutásért szenvedett vereséget. Balogh Ágnes Kíra (PET-BAU ASE Orosháza, Békési TE) a négy közé jutásért kapott ki Dari Helgától (Statisztika), és végül az ötödik helyen végzett. Csapatban a PET-BAU ASE Orosháza csoport másodikként jutott tovább, majd a négy közé jutásért 3:0-ra kikapott a későbbi győztes Statisztika A csapatától, így az ötödik helyet szerezte meg. A PET-BAU ASE Orosháza csapatának tagjai: Balogh Ágnes Kíra, Hudák Dorina, Varga Bernadett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában