Asztalitenisz

2019.04.08. 09:08

A szarvasi Szántosi Dávid nyerte a MOATSZ Kupát

Budapesten, a KSI termében rendezték meg a hétvégén a leány és fiú MOATSZ Kupa újonc asztalitenisz versenyt. A viadalon asztalhoz álltak a Békés megyei fiatalok is.

V. L.

A fiúknál az U13-as korosztályban Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE versenyzője esélyeshez méltóan szépen menetelt, az elődöntőben a soltvadkerti Lei Balázst győzte le 3:2-re, úgy, hogy 0:2-ről fordított. A döntőben Kizakisz Nikolaosz (Yorgos SE) ellen magabiztosan 3:0-ra győzött a szarvasiak serdülő válogatott játékosa, így Fest Attila tanítványa nyerte a MOATSZ Kupát.

A lányoknál az U11-eseknél Szőke Panna Boróka, a PET-BAU ASE Orosháza játékosa a négy közé jutásért kapott ki, így ötödik lett. Az U13-as korcsoportban az orosházi lány a főtáblára jutott, és a 16 közé kerülésért szenvedett vereséget. Szilágyi Lívia, a Békési TE versenyzője az U13-as korosztályban a főtáblára jutott, ahol a 16 közé jutásért legyőzte Yin Jia Jit (Statisztika), majd a nyolc közé kerülésért kikapott 3:2-re a kecskeméti Polónyi Nórától. A helyosztók során a 13. helyért Dohoczki Nóra (Statisztika) legyőzte Szilágyit, aki így a 14. helyen zárta a viadalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában