kézilabda

2019.03.25. 16:44

Walfisch Mercédesz Fehérvárra igazol

Walfisch Mercédesz, az NB I-es EUbility Group Békéscsaba gólerős átlövője a nyártól az Alba Fehérvárhoz igazol – számolt be a hírről a fehérvári klub hivatalos honlapja.

V. L.

– Nagy döntést hoztam az életemben, ami bevallom, nem volt egyszerű. Úgy érzem, szükségem van rá, hogy kipróbáljam magam máshol is, kellenek az új impulzusok és kihívások. Várom már, hogy Fehérváron edzhessek, megismerjem a csapatot, és a Deli Rita által felvázoltak alapján a közös munkát. Szeretnék az új csapatatomban is meghatározó játékossá válni – idézi az albakezi.hu a 25 éves csabai nevelésű játékost.

Fotó: Imre György

Deli Rita, az Alba Fehérvár vezetőedzője szerint Walfisch személyében igazi vezéregyéniséget szerződtettek.

„Merci ízig-vérig klasszikus átlövő, nagyon gólerős játékos, akinek a beállóval is jó a páros kapcsolata. Lövőereje mellett, dinamikája révén is jelentős erősítést jelent számunkra. Ellenfélként igazi vezéregyéniséget ismertem meg benne. Meggyőződésem, hogy ezekkel a kvalitásokkal meghatározó szerepet fog betölteni a csapatunkban.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában