Kézilabda, galériával

2019.01.20. 19:50

Világsztárok jártak a kétegyházi, rajongói klubban

Pirosba öltözött Kétegyházán a Hajrá, Veszprém! rajongói klub vasárnap délben. Radnóti László, a bakonyi kézilabdacsapat kétegyházi fanatikus szurkolója egy olyan színvonalas létesítményt hozott létre, amire még a több száz kilométerről érkező Telekom Veszprém világsztárjai is csettintettek.

Ny. L.

Fotó: Kiss Zoltán

Ilic, Nenadic, Marguc, Carlos Perez, Porobic Haris és Gulyás István, játékosok és a szakmai, edzői stáb tagjai meglepődtek, hogy ilyen színvonalas, ereklyékkel, fotókkal teli szurkolói klub létezik Kétegyházán. A vendégeket a házigazda, családja és a megye, az ország számos pontjáról érkezett szurkolók mellett Kalcsó Istvánné, a település polgármestere és dr. Rákocziné Tripon Emese alpolgármester is köszöntötte. Részt vett az eseményen Bíró Csaba, a békéscsabai önkormányzat sportbizottságának elnöke, és felesége Ági is, akik rendszeresen drukkolnak a Veszprém hazai Bajnokok Ligája-meccsein. Bíró Csaba kétegyházi származású, szülei a községben élnek.

Gulyás István, a Telekom Veszprém sportigazgatója elmondta, nem árulta el a játékosoknak, hova jönnek. Ilic, Marguc és Nenadic egyaránt kiemelték, mindenre számítottak, csak ilyen csodálatosan kialakított klubhelyiségre és szurkolói fogadtatásra nem.

– A csapat külföldi játékosaiban ezáltal is erősödött, hogy a Veszprém több mint egy csapat, ez egy intézmény – hangsúlyozta Gulyás István. – Az pedig szívet melengető, hogy Veszprémtől ilyen messzire is milyen fantasztikus rajongói vannak az együttesnek, élükön Radnóti Lászlóval.

A házigazda meghatottságában csak annyit mondott, egy álma vált valóra, hogy kedvenc csapatának meghatározó játékosai, szakemberei fogadták el meghívását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában