futsal

2019.01.28. 18:55

Öt gólt kaptak a Nyírségben a csabai lányok

Az NB II-es női futsal-bajnokság Keleti csoportja 6. fordulójából elmaradt meccsét pótolta vasárnap a Békéscsabai Wanted együttese.

Verasztó Lajos

Domokos András tanítványai a jó képességű Nyírség NSC ellen léptek pályára idegenben, amellyel az előző héten hazai környezetben döntetlenre végeztek. Talán az utazás fáradalmainak tudható be, hogy a nyíregyháziak a 4. percben már két góllal vezettek. Ezt követően rendezték soraikat a csabaiak, ennek következtében a félidő finiséig kiegyenlített játék folyt. A vendégek szünet után is hadi lábon álltak a góllövéssel, a hátul elkövetett hibáikat viszont kétszer is kihasználta nyírségi csapat, eldöntve a meccs kimenetelét. A csabaiaknak a végére annyi örömük maradt, hogy Horváth Imola Luca szépíteni tudott.

Nyírség NSC – Békéscsabai Wanted SC 51 (30)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Nyíregyháza, 50 néző. V.: Szabó Á., Hadházi (Varga F.). Békéscsaba: Horváth S. – Sugár, Püski, Örkényi, Kardos. Cs.: Horváth I., Balogh V., Simonka. Edző: Domokos András. G.: Király, a 3., Szűcs, a 4., Bodor, a 19., a 30., Gyurján, a 27., ill. Horváth I., a 38. percben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában