közönségdíj

2018.12.05. 14:43

A Békéscsabai RSE játékos is van a jelöltek között

A Magyar Röplabda Szövetség lezárta a 2018-as közönségdíj jelöltállítását. Ezek alapján kiderült, hogy 3 kategóriában 5-5 jelöltre adhatják le szavazataikat a röplabda-rajongók.

Gajdács Pál

A legtöbb voksot kapók vehetik majd át december 19-én, Budapesten, a Duna Palotában megrendezett évzáró gálán a közönségdíjakat. A csapatok versenyében a Swietelsky-Békéscsabai RSE, a Fatum Nyíregyháza, a Vasas Óbuda, a Vegyész RC Kazincbarcika és a Budaörsi DSE került a jelöltek közé.

A csabaiak tavasszal sorozatban ötödször lettek bajnokok és megvédték címüket a Közép-Európai Ligában. A triplázás ugyan ezúttal nem sikerült, mert a Magyar Kupa döntőjét egy drámai, ötszettes mérkőzésen végül elbukták, de bármelyik másik klub örömmel elfogadná azt az eredménysort, amit a csabai lányok ebben az évben elértek. A csapat ősszel a Bajnokok Ligájában szerepelhetett, az Extraligában a 2. helyen állnak és versenyben vannak a Magyar Kupában is.

Egyéniben az a Dobi Edina is jelölt, aki a BRSE csapatkapitányaként komoly érdemeket szerzett abban, hogy a csabaiak az elmúlt szezonban olyan sikeresek lehettek.

A szavazatokat az MRSZ facebook oldalán lehet leadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában