fegyelmi foci

2018.11.22. 09:35

A gádorosi mérkőzés utózöngéi

A gádorosi balhé is terítéken volt az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága keddi ülésén.

Egyelőre csak a renitens játékosok kapták meg az eltiltásukat, a rendezési hiányosságok miatt jövő héten is visszatérnek a mérkőzésre, amelyen 6 kiállítás is volt. A bunyó „tűzfészkét” okozó labdarúgók megúszták átlagban kétmeccses eltiltással. Nem volt ilyen szerencsés a békésszentandrási Szabó Máté, akinek Krajcsovicz Zsolt játékvezetővel támadt nézeteltérése, emiatt a soron következő 6 játéknapot ki kell hagynia.

Horváth Norbert (Lőkösháza) 3, Pásztor Dávid (Gádoros) 3, Pajkó Roland (Battonya) 2, Liszkai László (Battonya) 2, Liszkai Patrik (Battonya) 2, Krivik Gergely (Gádoros) 1, Mucsi Dániel (Gádoros) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. A Fegyelmi Bizottság (FEB) a Lőkösháza KSK-t 1 soron következő hazai rendezésű bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségének viselésére kötelezte.

Lukács István (Battonyai TK) sportszakembert 1 mérkőzésen eltiltotta a kispadtól. Kovács Zoltánné (Sarkadi Kinizsi) sportszakembert 2019. április 30-ig minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől eltiltotta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában