Labdarúgás

2024.05.23. 07:15

Visszatérő gerlai probléma

Három felnőtt és nyolc utánpótláskorú kiállított labdarúgó ügyét tárgyalta keddi ülésén az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB). Akadtak balhéba keveredő sportszakemberek és játékos hamis szerepeltetését megkísérlő klub is.

Bakulya Mihály

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A felnőtt mérkőzéseken piros lapot kapó Szaszák Kristóf (Jamina SE), dr. Prókai Gergő (Szabadkígyós) és Hatfaludy László (Kaszaper) is egy-egy bajnokit kényszerül kihagyni.

Az utánpótláskorú játékosok közül Fülöp Ferenc Frigyes (Medgyesegyháza U19) 3, Kurta Alma Imola (Gyulai Amazonok U19) és Horváth Márk Lajos (Elek U17) 2-2, Nagy István (Medgyesegyháza U19), Bíró Erik (Csorvás U19), Nagy Dominik (Szabadkígyós U17), Maczik Dávid (Nagyszénás U19) és Pálhidai Milán (Mezőhegyes U19) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzésről fog hiányozni.

A FEB Kacsán Béla (Gerlai SE) és Sztancsik György (Orosházi MTK-ULE) sportszakembereket 3-3 soron következő bajnoki mérkőzésen a kispad használatától eltiltotta. A Gerlai sportszervezetét 20 000 forint pénzbüntetéssel sújtotta jogosulatlan játékos szerepeltetésének kísérlete miatt. Érdekesség, hogy sárga-zöldek az őszi idény során is ebbe a csapdába estek. Színes lapok halmozásáért a Kaszaper FC 20 000, a Medgyesbodzás SE 18 000, a Mezőhegyesi SE 15 000 forint pénzbüntetést kapott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában