kézilabda

2018.10.05. 21:14

Fordított az Orosháza a második félidőben

A javuló védekezésnek és a helyzetkihasználásnak köszönhetően sikerült átvennie az Orosházának a vezetést.

PLER-Budapest–Orosházi FKSE-Linamar 19–20 (11–8)

Kézilabda NB I B-s férfi bajnoki mérkőzés. Budapest, 300 néző. V.: Natkai, Szalay. Orosháza: Szabó L. – Pásztor M., FERENCZI 6, Balázs 2, Döme 4, Lele 2 (1), Németh L. 6 (2). Cs. HERJECZKI (kapus), Ambrus, Karap, Mátó, ZUBAI, Bella, Kiss Axel, Mihály, Zalai. Vezetőedző: Bakó Botond. A PLER-Budapest legjobb dobója: Papp B. 6.

Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 5/3.

Az első félidőben mindkét csapat keményen védekezett, ami a gólokon számán is megmutatkozott. Az orosháziaknak nem ízlett a fővárosiak nyitott védekezése, akik ki is használták a vendégek támadásaiban jelentkező bizonytalanságokat, így háromgólos hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A 2. félidő közepéig még a PLER vezetett, de ezután a javuló védekezésnek és a helyzetkihasználásnak köszönhetően sikerült megfordítani az eredményt és nagy küzdelemben begyűjteni a két pontot.

Bakó Botond: – Nem a szépség, hanem a küzdelem dominált. A második félidőben higgadtan és fegyelmezetten védekeztünk. Zubai biztonságot adott a védelemben, Herjeczki is jól védett, de támadásban is feljavultunk. Hálás vagyok a szurkolóink támogatásának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában