Kézilabda

2018.10.13. 20:18

A második félidőben jobban ment

A támadásban mindkét csapat sokat hibázott, de a hazai csapat igyekezett végigjátszani az akcióit és növelni előnyét.

G. P.

Orosházi FKSE-Linamar–Debreceni EAC 26–15 (12–7)

Kézilabda NB I B-s férfi bajnoki mérkőzés. Orosháza, 350 néző. V.: Sándor Gy., Szabó B. Orosháza: Herjeczki – Pásztor, Ferenczi 6, Lele 5 (4), Zubai, Mihály 3, Németh L. 1. Cs.: Majdán (kapus), Ambrus, Mátó, Döme 2, Bella, Kiss Axel 3, Zalai 1, Zvolenszki 2, Balázs 3. Vezetőedző: Bakó Botond. A Debrecen legjobb dobója: Mándi 6. Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 4/2.

Az Orosháza kezdte jobban a mérkőzést (6. p.: 3–1). Támadásban mindkét csapat sokat hibázott, de a hazai csapat igyekezett végigjátszani az akcióit és öt gólra növelte az előnyét, amit a szünetig meg is tartott.

A 2. félidőben továbbra is keményen védekezett az OFKSE, elől pedig egyre eredményesebb volt a csapat, a 47. percben már tíz gól volt a különbség. A végén örömkézilabdát láthatott a publikum, s a hazai fiatalok is megmutathatták, mire képesek.

Bakó Botond: – Az első félidőben sok labdát elszórtunk a védekezésben és a helyzetkihasználással sem voltam elégedett. A második félidőben sokkal jobban kézilabdáztunk, jól támadtunk és extrán védekeztünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában