megyei III. osztály

2018.09.17. 14:38

Pályára lépett az Atletico

Tíz emberrel is győzni tudott a Kardos-Örménykút a Méhkerék ellen.

Kardos-Örménykút KSK–Méhkeréki SE 4–2 (1–2)

Labdarúgás Megyei III. osztályú bajnoki mérkőzés. Északi csoport. Kardos, 60 néző. V.: Gebei. Kiállítva: Radics (Kardos-Örménykút, második sárga lap után) a 60. percben. G.: Dananaj 2, Lólé A., Tusjak (11-esből), ill. Patkás, Pardi. Jó: Dananaj, Gulyás, Petrovics G., Tusjak, Dezső D., ill. Bondár M., Ruzsa L.

Galát Pál: – Tíz emberrel, nagyot küzdve sikerült itthon tartani a három pontot, a jól játszó vendégek ellen.

Ruzsa Tamás, a Méhkerék technikai vezetője: – Amíg nem tudjuk góllal befejezni a támadásainkat, nehéz dolgunk lesz. Végig irányítottuk a mérkőzést, de ezt a játékot még mindig gólra játsszák. Meg kellett küzdeni a játékvezetői ítéletekkel is.

Atletico Békéscsaba–Köröstarcsai KSK 0–13 (0–2)

Békéscsaba. V.: Révész. G.: Gyebnár 3, Farkas Gy., Tóth I., Mészáros 2-2, Nyeste, Keresztesi J., Fülöp, Varga L. Köröstarcsai jók: Gyebnár, Mészáros, Nyeste, Tóth I.

Krcsmárik Tibor (Köröstarcsa): – Szakmailag nehéz értékelni ezt a mérkőzést. Nyögvenyelős első félidő után a másodikban már hatékonyan támadtunk.

Zsadányi KSK–Gerlai SE 3–1 (2–0)

Zsadány, 50 néző. V.: Rubás. G.: Jónás, Komódi, Sütő, ill. Foltin (11-esből). Jó: az egész csapat, ill. Szepsi, Provosinszki.

Muntyán Sándor: – Helyenként jól játszva biztos győzelmet arattunk. Kiss Gábor: – A kemény pályát már csak a játékvezetés múlta alul. Örülünk, hogy sérülés nélkül megúsztuk, hálásak vagyunk a szurkolóinknak a biztatásért és elismerésem a hazai csapatnak. M. S.

Dévaványai SE II.–Kö­tegyáni FC 5–1 (1–0)

Dévaványa, 100 néző. V.: Kis P. G.: Juhász P., Nyíri J. 2-2, Papp D., ill. Borsi. Jó: Juhász P., Zsila, Diós, Sági, ill. Kovács Z., Farkas K., Borsi.

Tagai Attila: – Kicsit kapkodó játékkal kezdtük a mérkőzést, de ahogy gördülékenyebbé vált a támadójátékunk nem maradtak el a gólok sem. Balogh Csaba: – Remélem, hogy akik „elszaladtak” meccs közben, azok elgondolkodnak a jövőn. A csapat magja remélem, hogy összeszedi magát a következő mérkőzésekre.

Szabadnapos: Kamuti SK.

Békéssámsoni SK–Mezőhegyesi SE II. 1–3 (0–1)

Déli csoport. Békéssámson, 120 néző. V.: Telek. G.: Fazekas, ill. Lugasi M. 2 (a másodikat 11-esből), Szabó Á. Jó: Hideg, Fazekas, Farkas L., Moszheim, Godó F., ill. Lugasi M., Lugasi J., Molnár R., Szügyi.

Kerekes György, a Békéssámson elnöke: – A vereség oka nem az volt, hogy az ellenfelünk jobban játszott, illetve könnyen kaptak két tizenegyest, addig, amíg mi egyet sem kaptunk. A sikerért ennél sokkal többet kell tenni a csapatnak. Mákos Árpád: – Kiszenvedtük… K. Gy.

Dombegyház NSE–Telekgerendási SC 3–3 (3–1)

Dombegyház, 50 néző. V.: Petrovszki. G.: Plástyik M. 2, Nagy T., ill. Hrabovszki J. 2, Gyovai. Jó: Plástyik M., Nagy T., ill. Hrabovszki J., Szalai, Gyovai.

Nemczov Róbert: – Már egy megnyert mérkőzést szórakoztunk el. Fabulya János, a Telekgerendás megbízott edzője: – A második félidei játékunk alapján megérdemelten szereztük meg az egy pontot. N. R.

OMTK-Rákóczi–Kaszaper FC 2–1 (2–0)

Orosháza, 50 néző. V.: Bakos. G.: Jámborcsik, Dudás, ill. Szabó G. Jó: Jámborcsik, Dudás, Jónás, Kolozsvári Cs., ill. Garamvölgyi, Béres Á., Fazekas.

Halász Róbert, a Rákóczi másodedzője: – A helyzeteink töredékét kihasználva is magabiztos győzelmet arattunk. Hálásak vagyunk a szurkolóink támogatásának. Sipos Károly: – A kidolgozott ziccerek alapján, akár mi is megnyerhettük volna a találkozót.

Végegyházi SE–Nagybánhegyesi RSE 2–0 (1–0)

Végegyháza, 150 néző. V.: Boda. Kiállítva: Dán I. (Nagybánhegyes, második sárga lap után) a 88. percben. G.: Zsurzs, Józsa. Jó: Németh I., Varga P., Zsurzs, ill. Jegyinák, Gonda, Saitz.

Kintner János: – A mai meccset kötelező volt hoznunk. Az akarásunk görcsösségbe ment át, de ennek ellenére is sikerült begyűjtenünk a három pontot. Béres Máté: – Szoros mérkőzésen győzött a sportszerű hazai csapat. K. J.

Szabadnapos: Medgyesbodzási SE.

Megyei III. o., Északi csoport

1. Dévaványa II. 4 — — 10—2 12

2. Köröstarcsa 3 — — 29—2 9

3. Kardos-Örménykút 2 1 — 9—4 7

4. Méhkerék 2 — 2 9—7 6

5. Zsadány 2 — 1 5—5 6

6. Gerlai SE 1 — 3 4—18 3

7. Kamut — 1 2 3—6 1

8. Kötegyán — — 4 5—14 0

9. Atletico — — 1 0—13 0

Déli csoport

1. Mezőhegyes II. 4 — — 29—3 12

2. Medgyesbodzás 3 — — 15—3 9

3. OMTK-Rákóczi 3 — — 14—4 9

4. Kaszaper 1 1 1 5—4 4

5. Telekgerendás 1 1 2 10—15 4

6. Végegyháza 1 — 3 7—13 3

7. Dombegyház — 2 1 6—10 2

8. Békéssámson — 2 2 5—9 2

9. Nagybánhegyes — — 4 2—32 0

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában