atlétika

2018.07.30. 10:11

Kovács Barbara jó formában

Jó eredményeket hozott a békéscsabai és békési atlétáknak a hétvégén a budapesti Iharos Sándor pályán megrendezett 34. Honvéd Kupa.

G.P.

A gyaloglóknál az Európa-bajnokságra készülő Kovács Barbara idei legjobb eredményét jegyezte és esélyeshez méltóan meg is nyerte a versenyt, de jól szerepelt a fiatal klubtárs, Zahorán Petra is, aki a 3. helyen abszolválta a távot. A békésiek közül Horváth Anikó magasugrásban, Szilágyi Petra gerelyhajításban jeleskedett, és lett negyedik.

Az egyik leginkább várt számot, az 1500 méteres síkfutást a honvédos Kovács Benjámin nyerte. A verseny ezúttal Gregor László nélkül zajlott, aki e napokban Brassó mellett magaslati edzőtáborban készül, és egyben segíti az ifjúsági olimpiát szem előtt tartó Apáti Bencét.

A Kopp Békéscsabai AC eredményei. Felnőttek. Női. 5000 m-es gyaloglás: 1. Kovács Barbara 23:10,36, 3. Zahorán Petra 25:29,51. Ifjúsági-junior. Leányok. 100 m: 2. Mundruczó Nóra 12,88.

A Békési Diák AC eredményei. Felnőttek. Női. Magasugrás: 4. Horváth Anikó 1,65 m. Gerelyhajítás: 4. Szilágyi Petra 35,62 m.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában