Kézilabda

2018.03.23. 17:16

A Tatabánya látogat Orosházára

A férfi NB I-es bajnokságban a sereghajtó, Orosházi FKSE-Linamar szombaton a tabella harmadik helyén álló Grundfos Tatabánya csapatát fogadja az Eötvös téri sportcsarnokban.

Bakó Botond, az Orosházi FKSE-Linamar vezetőedzője, így vélekedik az esélyekről: — Utolsó mérkőzésünkön nem azt nyújtottuk, amit szerettünk volna, így a nagyon erős Tatabánya ellen szeretnénk sokkal stabilabban, jobb játékot nyújtani, a mérkőzésen hitben is sokkal odaadóbbak lenni.

Talán nem felelőtlenség azt mondanom, hogy bármilyen teher is nehezedik a csapatra, látok esélyt egy eredményes jó játékra, nyilván a helyzetünkben érdekesen hangozhat ez. Csak akkor léphetjük át a kialakult gátat ha a játékosok nem gondolkodnak a jelenlegi helyzeten, hanem a játékot élvezve próbálnak kézilabdázni.

Marosi László, a tatabányaiak elnöke a klub facebook oldalán elmondta, a sereghajtó hazaiaknak ez a találkozó jelentheti az utolsó szalmaszálat. Éppen ezért a hétvégi mérkőzés jó adag veszélyt hordoz magában, mivel az esélyesség terhe nem a hazaiak vállát nyomja. A vendégek rutinos szélsőjének, Harsányi Gergelynek az egyik edzésen úgymond, beállt a nyaka. Játéka erősen kérdéses, a keret többi tagja viszont egészséges, és elszántan készül a szombati meccsre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában