Sarkad

2024.06.01. 21:04

Óriási érték a járási hivatal

Tavaly mintegy 25 ezren fordultak meg Sarkadon a járási hivatal kormányablakában – derült ki a képviselő-testület nemrég tartott ülésén. A város polgármestere, dr. Mokán István kiemelte: hatalmas eredmény és érték, hogy működik járási hivatal Sarkadon.

Licska Balázs

Tavaly 25 ezren fordultak meg a sarkadi kormányablakban. Illusztráció: Shutterstock

Amíg két éve mintegy 29 ezren, addig tavaly nagyjából 25 ezren fordultak meg a sarkadi kormányablakban – derült ki a járási hivatal előző évéről készült beszámolóból, amelyet a minap tárgyalt a sarkadi képviselő-testület. Az anyag szerint tavaly tavasszal köszönthették az osztályon megjelent 200 ezredik ügyfelet. A legtöbben gépjárművel és személyi igazolvánnyal kapcsolatos, illetve szociális ügyekben jelennek meg.

Hatalmas eredmény és érték, hogy működik Sarkadon járási hivatal – hangsúlyozta dr. Mokán István polgármester. Elmondta: az ügyek intézése miatt nem kell a sarkadiaknak és a járásban élőknek más városba, messzire utazniuk, tehát egy fontos szolgáltatás érhető el helyben. Emellett munkahelyeket is jelent a járási hivatal. Aláhúzta azt is, hogy a kormányhivatal jelentős beruházást hajtott végre a városban, fejlesztette, bővítette a járási hivatal épületét. 

A városvezető hozzátette, hogy kiváló az együttműködés az önkormányzat, valamint a járási hivatal és a Békés Vármegyei Kormányhivatal között.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában