Labdarúgás

2018.01.12. 14:10

Nem elérhetetlen a dobogó Kétegyházán

Keddtől a megye kettes Kétegyháza SE labdarúgói is belevetették magukat a téli felkészülésbe.

G.P.

Árgyelán Demeter edző januárban heti három foglalkozást vezényel a társaságnak keddi, csütörtöki és pénteki napokon. A program a hónap végétől bővül szombati tesztmeccsekkel, melyekből négyet játszanak majd.

A remek őszt nehéz lesz überelni, de megpróbálják ott folytatni, ahol abbahagyták, sőt még egy lapáttal rátenni. Úgy gondolják, hogy megfelelő felkészülés esetén a dobogó sincs elérhetetlen távolságban. A gárda a Déli csoport 4. helyén tanyázik a téli holtidőben és csak 4 pont a lemaradása a változások korát élő Újkígyóssal szemben.

A jó szereplés zálogát az őszi csapat egyben tartásában, illetve a kissé szűkös keret létszámának bővítésében látják.

Egyelőre Nagy László szolgálataira nem számíthat a szakvezetés, akit a munkája Hévízre köt, ezért a környéken keres új csapatot magának. Kétegyházára került Vésztőről Kacsala Norbert, mellette újra csatasorba állt az utóbbi évet kihagyó védő, Palacsik Tivadar, illetve visszatérhet Gyomaendrődről a hosszabb időt kihagyó Számel Pál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában