Futsal

2018.01.29. 15:44

Kevés a lelkesedés a bajnok ellen

Szívét-lelkét kitette a pályára a Gyulai Amazonok NB I-es női csapata, mégsem szerzett pontot hazai pályán a tavalyi bajnok, a mezőny messze legerősebb keretével rendelkező Hajdúböszörményi TE ellen.

G.P.

Molnárné Zoltánné lányainak sem Pádárral, sem Tell Zsófiával szemben nem volt ellenszere, mindketten tripláztak a mérkőzésen. Az 1. félidőben Tell három és Kota egy góljával 0–4 állt az eredményjelzőn, pedig Németh kapus többször is bravúrral hárított. A 2. félidőben teljesen más gyulai csapat jött ki a pályára, ennek ellenére háromszor is mattolni tudták a kapusukat a vendégek, Kurai és Kajári góljával pedig csak korrigált az eredményen.

Gyulai Amazonok–Hajdúböszörményi TE 2–7 (0–4)

NB II-es női bajnoki mérkőzés, Békéscsaba. V.: Benyovszki Z., Telek, Zsótér. Gyula: Németh V. – Perjési, Fülöp, Kajári, Bálint R. Cs.: Molnár Á., Erdélyi, Sovány, Balogh N., Kurai. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Kurai, Kajári, ill. Pádár A., Tell 3-3, Kota.

Molnár Zoltánné: – Teljesen más céljai vannak a két klubnak, ennek megfelelően a mérkőzés legnagyobb részében a Hajdúböszörmény irányított. Ettől függetlenül a lányok, amit tudtak, kihoztak magukból.

Ezek is érdekelhetik