Vízi zene

2023.08.19. 19:13

Zenészek a gyopárosi medencében - jól láttuk? Igen! – videóval

Aki nem hitt a szemének szombaton délután Gyopárosfürdőn, az néhány perc alatt meggyőződhetett arról, hogy a medencébe gázoló orosházi zenészek nem viccelnek: a Balaton után Gyopároson is vízi zenéltek a vendégek és a maguk kedvéért.

Csete Ilona

Nem mindennapi látvány: zenészek a vízben.

Az Orosházi Fúvószenekari Egyesület tagjairól köztudott, hogy évek óta a nyarat a Balaton partján táborozással töltik. Olyankor meglepik az ottani fürdőzőket a vízben egy koncerttel. Most Orosházán, a gyopárosi parkfürdőben örvendeztették meg a vendégeket.
Először a toronyból fújtak, majd karnagyuk, Debreczeni Márk vezetésével a torony melletti medencében zenéltek. Olvasónk is ott hűtötte le magát éppen és küldte el nekünk videóját.
Jó volt a hangulat, az élmény különleges – tette hozzá. Ma egyébként a fúvósok után is lesz még zenei csemege: érkezeik az Anna and the Barbies együttes Pásztor Annával a Termál Kemping mellé helyezett színpadra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában