Közösségépítő program

2023.07.09. 16:29

Több százan táncoltak a gyulai szenior fesztiválon – galériával, videóval

Negyvennégy csoport több mint négyszáz fellépőjének résztvételével rendezték meg a XIV. Országos Szenior Táncfesztivált szombaton Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Papp Gábor

Fotó: Kiss Zoltán

Szrenka Pálné, a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége elnöke elmondta, az ország számos tájáról, a teljesség igénye nélkül Kistarcsáról, Kabáról, Sándorfalváról, Budapestről, Gyöngyöshalászról, Nyíregyházáról, Tiszaszentimréről, Bakonszegről, Szentestől, Berettyóújfaluból, Hódmezővásárhelyről, Miskolcról, Töltéstaváról, Telkiből, illetve Békéscsabáról, Gyuláról, Sarkadról, Vésztőről, Orosházáról, Szeghalomról egyaránt érkeztek a nagyon jó hangulatú, igazi közösségépítő programra.

A résztvevők standard, néptánc és a country-tól a zumbáig számos táncot felvonultató egyéb kategóriában adtak számos tudásukról. 

A fellépők kiemelt arany, arany, ezüst minősítést és különdíjat vehettek át. Tizenegy-tizenegy kiemelt arany és arany minősítés talált gazdára, ahogy a közönség is egészen remek volt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában