Nyugdíjasok találkozója

2023.07.26. 09:58

A hastáncosok műsora is tetszést aratott a Csabagyöngyében – videóval

A Békéscsabai Városi Nyugdíjas Egyesület VII. Regionális Nyugdíjas és Civil Kulturális Találkozója kedden este folytatódott Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Nyemcsok László

A békéscsabai Amina Hastánccsoport is bemutatkozott.

Fotó: Bencsik Ádám

Kölesné Vandra Éva elnök elmondta, örömteli, hogy hetedik alkalommal is mennyi mindenkit fogadhatnak, találkozhatnak egymással a résztvevők a csabai főtéren, és bemutathatják produkcióikat. 


Kedden a tánc és az irodalom állt a középpontban. Az irodalmi részben Petőfi Sándor: A csámpás legény című költeményét Osgyán Béláné szavalta el, Párzsa László, a Békéscsabai Városi Nyugdíjas Egyesület alelnöke pedig Kun Magdolna: Az utolsó keringő című versével kedveskedett a megjelenteknek. A szegedi Szijártó Adél táncos produkciója Antal Tamás énekes közreműködésével is nagy sikert aratott, majd a békéscsabai Amina Hastánccsoport mutatta be többféle formációban hastáncműsorát.

A sarkadi nyugdíjasok is több fellépővel érkeztek a kulturális találkozóra. A közönség mindemellett láthatta a békéscsabai Gulyás Miklós Tánciskola táncosainak műsorát is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában