Seregi Zoltán

2023.06.07. 10:48

Meglepetés várta hetvenedik születésnapján a csabai színházigazgatót

Különleges meglepetéssel fogadták kollégái hetvenedik születésnapja alkalmából szerdán Seregi Zoltánt, a békéscsabai teátrum igazgatóját.

Beol.hu

Újra a Tüskevárban érezhette magát Seregi Zoltán.

Fotó: Bere Mátyás/Jókai színház

„Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója 70. születésnapját ünnepli ma. A színház udvarán ez a meglepetés fogadta” – írták a teátrum közösségi oldalán. A meglepetéssel legendás szerepére, a Tüskevárban alakított Tutajosra emlékeztették.

– Hatalmas dolog volt, hogy 13 éves koromban felkértek Tutajos szerepére, máig az egyik legnagyobb kalandját jelenti az életemnek. Több korosztály nőtt fel a filmen, emlékeznek rá az emberek, mai napig időről időre megkeresnek ezzel kapcsolatban, hogy meséljek róla, sőt, rendszeresen veszek részt találkozókon, ahol gyerekeknek mesélek a sorozatról. Ilyenkor mindig azon izgulok, hogy mit szólnak majd a fiatalok, ha a filmbéli srác helyett egy idősödő, bajuszos férfit látnak meg – nyilatkozta korábban hírportálunknak Seregi Zoltán arról, mit jelentett neki ez a szerepalakítás.

Seregi Zoltán korábbi podcastunkban is beszélt pályafutásáról.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában