Jazz csütörtök

2023.04.14. 14:40

A Mozes & Kaltenecker játszott a csabai Meseházban

Csütörtökön ismét megrendezték a már több mint húsz éves hagyományokra visszatekintő jazz-estet Békéscsabán a Meseházban. Az áprilisi fellépő a Mozes & Kaltenecker zenekar volt.

Gyemendi Réka

A Mozes & Kaltenecker zenélt a Meseházban

Fotó: Für Henrik

Ahogy Veres Krisztina, a Meseház vezetője elmondta, hónapról hónapra tartanak jazz-koncertet, a közhiedelemmel ellentétben pedig a fiatalok is nagyon érdeklődőek, így a zeneszerető közönség mindenféle korosztályból ellátogat a rendezvényre. 

Az áprilisi fellépő az országos szinten is elismert Mozes & Kaltenecker formáció volt, tagjai Mózes Tamara (ének) és Kaltenecker Zsolt (billentyű). Veres Krisztina kiemelte, a formáció nem először jár náluk és élmondásuk szerint itt mindig nagyon értő, érző közönség várja őket. A Meseház vezetője hangsúlyozta, ez valószínűleg a program kétévtizedes múltjának, az emberek érzékenyítésének is köszönhető.

Veres Krisztina azt is hozzátette, ezek az alkalmak arra is lehetőséget biztosítanak, hogy bemutathassák a kortárs magyar jazz állapotát, amire jellemző, hogy mindig változik, ennek köszönhetően a  közönség soha nem hallja kétszer ugyanazt az előadást.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában