Szarvasért Alapítvány

2022.11.26. 10:31

Versben vetélkedett az ifjúság Szarvason

Petőfi Sándor Versmondó versenyt szervezett péntek délután a Szarvasért Alapítvány a Székely Mihály Technikumban.

V. E.

A versmondó indulói különösen jól teljesítettek.

A megmérettetésre gyermekeket és fiatalokat vártak óvodástól egészen a főiskolás korig. Ennek megfelelően a versenyzők öt kategóriában – óvodás, alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás és főiskolás – indultak, melyekbe összesen mintegy harmincan neveztek be. Az ifjúságot az eseményen Závogyán Judit, az alapítvány elnöke köszöntötte.

A versmondó indulói különösen jól teljesítettek. Közülük óvodás kategóriában az első helyezett Szebedinszky Nelli, a második Szrnka Fanni, a harmadik Budavári Boglárka lett. 

Az alsó tagozatosoknál első helyeztért ért el Ducsik Fanni, második lett Dimák Roland, a harmadik Sindel János Csanád. Középiskolás kategóriában Sárosi Márk lett az első, Bárány Mihály a második, Borbély Máté a harmadik. A főiskolás nevezők közül pedig Soczó Daniella lett az első helyezett, a második Madarász Laura, míg a harmadik Dobrotka Tímea – számolt be hírportálunknak Petneházi Andrea, a Szarvasért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában