Hazai pályán

2022.07.28. 10:58

Egy év után újra Csabán lép fel a Dirty Slippers

A gyulai-békéscsabai dalszerző párossal, Lobó-Szalóky Lázárral és Bodrogközy Ritával aktívan turnézó zenekar augusztus 4-én 19:30 perctől lép fel a Csabagyöngye Kulturális Központ Stég színpadán.

BMH

Ingyenes a belépés a békéscsabai koncertre. Fotó: Joseph Falcon.

A zenekar egy év után tér haza a megyeszékhelyre, legutóbb, tavaly augusztus közepén, a londoni, Abbey Road Stúdióban történt lemezfelvételüket megelőző napon hallhattuk őket hazai pályán, ahonnan egyből Ferihegyre utaztak, onnan pedig Angliába. 

A Dirty Slippers tagjai elmondták, rendkívül fontos számukra ez a koncert, hiszen minden évben egy kiemelt koncertet adnak Békéscsabán, a Szent István Téren vagy pedig a Csabagyöngye Stég színpadán. 

– Az idei koncert több szempontból is különleges lesz – mondta Lobó-Szalóky Lázár. – Számos olyan dallal készülünk, amelyet tavaly az Abbey Road-on rögzíthettünk, de élőben még nem játszottuk, továbbá, a békéscsabai közönség először találkozhat majd Vikukel Danival, zenekarunk új zongoristájával, aki a turné elején, márciusban csatlakozott hozzánk. A 2022-es turnénkon egyébként csodálatos helyszíneken játszunk, Békéscsaba után a Visegrádi Királyi Palotában lépünk fel 13-án, 19-én pedig Balatonföldváron, a Balatonba épített vízi színpadon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában