Költészet napja

2022.04.12. 10:52

Versekkel emlékeztek az irodalmi esten Békéscsabán

A magyar költészet napja előtt tisztelegtek hétfőn a városháza dísztermében rendezett irodalmi esten, amelyen több mint nyolcvan érdeklődő vett részt – ismertette az eseményt rendező, szerkesztő Frankó Attila.

L. B.

Horváth Szabolcs, Réger Wanda, Tomanek Gábor, Pősze Anita és Paulik Tamás a hétfői irodalmi esten /Fotó: Bencsik Ádám/

Elmondta, hogy felolvastak József Attila és Márai Sándor műveiből, valamint most is lehetőséget adtak arra, hogy helyi művészek bemutatkozhassanak, így dr. Bagdi László és Huszár Endre szerzeményei egyaránt szerepeltek a repertoáron. Az esten közreműködött két színművész, Réger Wanda és Tomanek Gábor, valamint Pősze Anita előadóművész és Paulik Tamás. A programon zenélt Kabai Gábor, a műsort pedig a hagyományoknak megfelelően Horváth Szabolcs vezette. Frankó Attila kiemelte, hogy tapasztalatai szerint az irodalmi estek egyre több fiatalt vonzanak. Igyekeznek a rendezvények kivonatát, esszenciáját minél több helyre elvinni, a jövőben ezért több békéscsabai középiskolai kollégiumban is tartanak hasonló programokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában