Dirty Slippers - Galériával/Videóval

2022.03.18. 14:58

Gyulán folytatódott a Suliturné

A többszörösen díjazott gyulai Dirty Slippers zenekar egyedülálló Suliturné Programja négy év után ismét Békés megyében folytatódik. A csapat pénteken délelőtt a román gimnázium színháztermében lépett fel.

P. G.

Fotó: Kiss Zoltán

A méhnyakrák, drog és alkohol elleni prevenciós előadással egybekötött koncertsorozat több mint 10 éve indult útjára, mára pedig már mintegy 400 közoktatási intézménybe jutott el Kárpát-medence-szerte. A program támogatója a Nemzeti Kulturális Alap, a Petőfi Kulturális Ügynökség és a Honvédelmi Minisztérium.
Lobó-Szalóky Lázár énekes, a zenekar frontembere elmondta, a Suliturnét 2011 végén Gyulán kezdték, azóta pedig számos magyarországi, felvidéki és erdélyi iskolába eljutottak. A középiskolások számára egy ingyenes koncertet tartanak, amihez prevenciós előadás is csatlakozik. Utóbbi ugyanakkor nem egy általános, megszokott, hanem a diákok számára könnyen befogadható módon zajlik, így közelebb hozzák a témákat a fiatalokhoz. 

Videó: Kiss Zoltán

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában