képregénybörze

2019.06.11. 07:14

Ismét begyűjthettük kedvenc képregényeinket Eleken

Szombaton rendezték meg a II. Békés Megyei Képregénybörzét Eleken, a Reibel Mihály Művelődési Központban.

beol.hu

Tavaly, október 20-án rendezték meg az első megyei képregénybörzét és nem kellett sokat várni a folytatásra: 8 hónappal később, az elmúlt szombaton a második felvonás ismét számtalan ritkaságot és érdekességet vonultatott fel az eleki művelődési központban.

Fotók: Árgyelán György

– A képregény kiváló eszköz ahhoz, hogy a fiatalokat rávezesse az olvasásra, és az egymás után következő, egymást kiegészítő képkockák megmozgassák a képzelőerejüket, amire a filmek és videójátékok világában nincs lehetőség – mondta Turóczy András alpolgármester. Megnyitóbeszédében elismerte a magyar képregényalkotók munkáit, akik sokszor sajátos, ironikus, humoros formában válaszolnak a nyugati szuperhős-kultuszra.

Turóczy András alpolgármester nyitóbeszédében kihangsúlyozta: ismét gyermeknek érezhette magát a rendezvény ideje alatt

A szervezőcsapat – Tóbiás Sándor, Árgyelán György és Tokai Lajos személyében – ebben az évben az X-embörök című sorozat két képregényalkotóját is elhívták Elekre, akik a helyszínen dedikálták munkáikat, illetve elhozták minden képregényüket és számtalan tusrajzukat.

Váradi Gábor és Pusztai Dániel örömmel dedikálták munkáikat és beszélgettek el a rajongókkal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában