Belencéres Néptáncegyüttes

2018.05.13. 06:50

Aktív és sikeres időszakot­ tudhatnak maguk mögött

A város néptáncosai számos rendezvényen, versenyen szerepeltek az elmúlt pár napban. Kamara­csoportjaik, illetve felnőtt­együttesük is színpadra­ állt a Békéscsaba 300 című rendezvénysorozat meg­nyitóján, a tarhosi Libás tanya György-napi rendezvényén, illetve a szeghalmi majálison.

Papp Gábor

Békéscsabán a Gyermek Néptáncosok 13. ­Országos Szólótánc Fesztiválja­ ­Dél-­Alföldi Régiós­ Válogatóján ifj. Mahovics­ Tamás ­kiemelt arany minősítést és külön­díjat kapott a dévaványai pásztortánc stílusos előadásáért, és döntőbe­ jutott. Lipcsei­ ­Katinka (­kísérőpartnere: ­Szaszák László), arany minősítéssel került a fináléba. ­Barkász Márton pedig­ a szintén remek ezüst minősítést ­érdemelte ki.

A Békés ­Megyei Gyermek- és Kisegyüttesek II. Szólófesztiválján, Békéscsabán Izsó ­Borbála Julianna és Bereczki Péter, valamint ifj. Mahovics Tamás kiemelt arany minősítést­ ért el. ­Lipcsei Katinka és Szaszák László, ­illetve Lipcsei Balázs arany minősítést, míg Barkász Márton ezüst minősítést kapott.

A Belencéres Néptáncegyüttes idén eddig minden kihíváson remekül helytállt

Beküldött fotó

A Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége által, a ­Belencéres Társszervezésében a ­Békés Megyei Gyermek- és Kisegyüttesek Találkozóját rendezték Békésen. Itt a Belencéres Néptáncegyüttes ifjúsági­ csoportja kiemelt arany minősítésben részesült. A Belencéres Néptáncegyüttes gyermekcsoportja ugyancsak kiemelt arany minősítést kapott. A Belencéres Néptáncegyüttes utánpótláscsoportja pedig ezüst minősítéssel végzett. A fiatalokat Mahovicsné Ladányi Anita, Okányi Mihály, Csipei Judit, Földesi Márton, Hankó Tamás és Mahovics Tamás készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában