előadás

2018.04.20. 22:04

Monspart Sarolta: a gyaloglás bármely életkorban elkezdhető

A gyaloglás bármely életkorban elkezdhető, olcsó és egyszerű sport, hasznos és tartalmas időtöltés, mindenkinek ajánlható kortól és edzettségi szinttől függetlenül – a hasznos tanács Monspart Saroltától származik, aki előadó vendégként vett részt a Gyaloglással az egészségünkért elnevezésű eseményen péntek délután az újkígyósi Cz. Kiss Rendezvényházban.

N.-L. V.

A tájfutó világbajnok, magyar bajnok a tőle megszokott stílusban tálalta a rendkívül szórakoztató, informatív prezentációját, melyből kiderült, a mozgással nem csak az egészség őrizhető meg, de némi csellel társkeresésre is alkalmazható. A 73 éves atlétát férje, Feledy Péter újságíró, rádió- és tévériporter is elkísérte.

A két előadó, Monspart Sarolta és Kenéz Ágota. A szerző felvétele

A Újkígyósi Fiatalokért Közhasznú Egyesület által szervezett rendezvény másik előadója Kenéz Ágota fizioterapeuta Hogyan élünk mi? – életmód és egészség Magyarországon címmel tartotta meg előadását. Az újkígyósiak számára ismerős szakember a testben zajló folyamatok és az egészséges táplálkozás témáját járta körül.

Az összejövetel Ágota tiszteletbeli újkígyósivá fogadásával ért véget a rendezvényházban, ahonnan a közeli Park Étterem és Kávézóba vezetett az út. Természetesen minden résztvevő gyalog tette meg a néhány száz métert, ahol zárásként megalakították az Újkígyósi Gyalogló Klubot. S ezzel az alföldi kisváros is csatlakozott a Monspart Sarolta által létrehozott Idősek Gyalogló Országos Klubhálózatához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában