tehetségkutató

2018.07.18. 16:36

A KabinLáz kapta meg a fődíjat a kondorosi fesztiválon

A kondorosi betyárnapok keretében rendezték meg az I. Betyár Rockzenei Tehetségkutatót, valamint a 4. Kondorosi Rockfesztivált.

Nyemcsok László

Kasnyik Márton szervező a kedden tartott tájékoztatóján elmondta, a tehetségkutatóra jelentkezett hat együttest szakmai zsűri értékelte, akik a zenekarok tagjaival is megosztották gondolataikat.

Beküldött fotók

Többszöri átbeszélés után a püspökladányi KabinLáz vihette el a fődíjat, ami egy stúdiófelvétel. Második helyen a békéscsabai Over 3 végzett, harmadikon pedig a hódmezővásárhelyi Folkroll lett. A zenészek hangszerutalványokat vehettek át Köteles Leandertől, a később fellépő banda frontemberétől.

A rockfesztivált egy szeghalmi formáció, a Mudfield koncertje nyitotta meg. Nagyon jó hangulatot teremtettek a sárréti srácok a Leander Kills előzenekaraként. Ezután megtelt a rendezvénytér, rekord nézőszám élvezte a produkciókat, a Leandert követő Apey & The Pea metálbuliját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában