Visszatekintő

2024.05.19. 15:51

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Június 1-jén lép hatályba a pedagógusok teljesítményértékelésével kapcsolatos jogszabály, ezzel kapcsolatban tartott előadást hétfőn Békéscsabán, az Andrássy Gyula gimnáziumban a Nemzeti Pedagógus Kar rendezvényén dr. Kozák András tanügyigazgatási jogi szakértő. A részletekről az előadókat Licska Balázs kérdezte.

Balesethez riasztották a rendőröket Békéscsabán.

Elfogadta a Békés vármegye közúthálózatának állapotáról, a megyei közúthálózatot érintő fejlesztési ágazati tervekről, azok megvalósításának ütemezéséről és a folyamatban lévő fejlesztések megvalósításának helyzetéről szóló tájékoztatót csütörtöki ülésén a Békés vármegyei közgyűlés. Külön szó esett a TOP Plusz adta lehetőségekről is.

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében találta bűnösnek, és 1 év 4 hónap fogházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Békési Járásbíróság elsőfokon azt a férfit, aki 2022 novemberében halálos balesetet okozott Békéscsaba és Mezőberény között, a 47-es úton, utóbbi város közelében. A mezőberényi halálos baleset előtt az 53 éves férfi legalább hat gépjárműből, köztük autóbuszból és lasssújárműből álló kocsisort előzött, majd ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő autóval, amelynek vezetője, egy fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az ítélet nem jogerős.

Szerdán délelőtt a Békés Vármegyei Kormányhivatal által szervezett eseményen, ünnepélyes keretek között iktatták be a Gyomaendrődi Járási Hivatal új vezetőjét, dr. Smiri Sándort.





 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában