Teljes csere

2024.04.04. 15:18

Elette az idő a vésztői játszóteret

Egy költségtervet készítenek, hogy mennyiből lehetne megjavíttatni a játszóteret, esetleg az összes elemet lecserélni Vésztőn – hangzott el a képviselő-testület nemrég tartott ülésén.

Licska Balázs

Megnézik, hogy mennyibe kerülne egy teljesen új játszótér, esetleg a komplett felújítás

Forrás: shutterstock

Lázár Attila önkormányzati képviselő az ülésen azt kérte, hogy a balesetveszély elkerülése érdekében nézzék át, ha pedig szükséges, akkor javíttassák meg a két játszótér elemeit.

Karakas Anikó polgármester hangsúlyozta, hogy a hatósági felülvizsgálatokra mindig sort kerítenek, a városüzemeltetési iroda és a műszaki csoport is nyomon követi a játszóterek állapotát. Elmondta: a ligeti létesítménynél homokkal való feltöltés, gazolás várható, a szükséges javításokat elvégzik a szakemberek.

A másik játszótér komolyabb kihívást jelent. Ennek állapota évek óta romlott, az elmúlt télen pedig végképp elette az idő – folytatta a városvezető. Azt kérte a műszaki csoporttól, hogy készítsenek egy költségtervet, mennyibe kerülne a teljes csere, esetleg a komplett felújítás. Az ügyet visszahozzák a grémium elé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában