Válogatás

2024.03.10. 08:58

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Vendégünk Herczeg Tamás, Békéscsaba országgyűlési képviselője volt, akivel a békéscsabai Áldozatsegítő Központ eddigi eredményeiről, a jaminai bányatavak ökoturisztikai hasznosításáról, a Közösség-díjakról, és a 2x2 sávos déli elkerülő útról is beszélgettünk.

Halad Békéscsabán, a Munkácsy Negyedben a Deák és József Attila utcák közötti kishíd építése. Hétfőn ismét daru dolgozott a helyszínen, a helyükre kerültek a panelek, a zsaluhéjelemek.

Nagy élet volt az orosházi Táncsics gimnázium tornacsarnokában kedd reggeltől. A Honvédelmi Sportszövetség által életre hívott Bátrak Ligája vetélkedőjének a középiskola adott otthont. A sportos eseményen 10 általános iskola mintegy 100 tanulója versengett a győzelemért. Érkeztek sportolók Tótkomlósról, Mezőhegyesről, Mezőkovácsházáról, Nagyszénásról, Kunágotáról, Kondorosról, Dombegyházról, Szarvasról és a házigazda Orosháza iskoláiból.
 

Békéscsabán az idei Tündérszépek szépségversenye műtermi fotózásokkal vette kezdetét. A jelentkezők gyorsan feloldódtak a profi fotósorozat készítése közben, és a végeredmények is szemet gyönyörködtetőek lettek. A közös munka szuper hangulatban telt, sőt, barátságok is szövődtek a lányok között.
 

Az MBH Bank lesz a békéscsabai önkormányzat kizárólagos számlavezető bankja április 1-jétől. Az erre vonatkozó szerződést szerdán írta alá Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese és Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a Napsugár bábszínházban. A pénzintézet, amely a város egyik legnagyobb munkáltatója és adófizetője, négy újabb automatát telepít – Jaminában, Gerlán, Mezőmegyeren és a piacnál –, illetve a fiókjait ugyancsak korszerűsíti. A bankműveleti központ is marad Békéscsabán.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában