Jelenléti ív

2024.03.17. 18:51

Ők voltak a legszorgalmasabb önkormányzati képviselők Csabán

Az önkormányzati képviselők közül kik voltak a leginkább szorgalmasak, illetve kik voltak azok, akik a legtöbbször hiányoztak a városi közgyűlés üléseiről – ez is kiderült abból a tájékoztatóból, amely nemrég került a békéscsabai grémium elé.

Licska Balázs

Nyolc alkalommal ült össze az előző évben a városi közgyűlés Békéscsabán. Szarvas Péter polgármester, Varga Tamás alpolgármester, Opauszki Zoltán tanácsnok, dr. Juhász István tanácsnok, Szente Béla, Csányi Illés, dr. Szigeti Béla, Fülöp Csaba, Gregor László, Ádám Pál, dr. Csicsely Ilona, Horváth László és Miklós Attila mindegyiken részt vett. Nagy Ferenc alpolgármester és Paláncz György tanácsnok egy-egy tanácskozásról hiányzott, míg Dancsó Tibor kettőről.

városi, közgyűlés, képviselők, ülés
Összesen nyolc alkalommal ülésezett tavaly a városi közgyűlés. Fotó: Bencsik Ádám

Azt is nyomon követték, hogy a bizottsági munkában mennyire vállalnak szerepet az önkormányzati képviselők. A városüzemeltetési bizottság összes ülésén ott volt Ádám Pál; a pénzügyi bizottság üléseiről nem hiányozhatott Opauszki Zoltán, dr. Szigeti Béla és Gregor László; a kulturális bizottság mindegyik tanácskozásán jelen volt Szente Béla és dr. Juhász István. Az ifjúsági és sportbizottság egyeztetéseiről nem maradt le egyszer sem dr. Szigeti Béla és Gregor László; a családügyi bizottság összes alkalmán megjelent Ádám Pál és Miklós Attila; míg az ügyrendi bizottság mindegyik ülésén ott volt Csányi Illés, Gregor László és Fülöp Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában