Szarka Anita

2024.02.13. 10:51

Szereti a gyerekrajzokat? Közönségszavazást hirdetett a Békéscsabáról indult Zöld Őr Program

A Békéscsabáról indult Zöld Őr Program keretében egy rajzpályázatot hirdettek, és most a közönség szavazhat azon gyermekek alkotásaira, akik egyelőre nem ismerkedtek meg Zénóval, a méhecskével, de méltók rá.

Licska Balázs

Szarka Anita, a Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola pedagógusa indította el pár éve óvodásoknak és kisiskolásoknak a Zöld Őr Programot.

Fotó: Bencsik Ádám

Madárváró rajzpályázat hirdetett a közelmúltban a Szarka Anita, a Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola pedagógusa által elindított Zöld Őr Program. Ahogy a program Facebook-oldalán írták, a felhívásra számos gyönyörű alkotás érkezett az egész országból, de a határon túlról is azon intézményekből, amelyek egyelőre nem vesznek részt a programban.

Most a közösségi oldalon egy közönségszavazást hirdettek, ugyanis szeretnék elismerni azokat a gyermekeket, óvodásokat és első osztályos gyermekeket, akik eddig nem ismerkedtek meg Zénóval, a méhecskével, viszont méltók rá. A szavazás egészen február 16-ig tart, és az, aki a legtöbb lájkot begyűjtő rajzot készítette, egy munkafüzetcsomagot nyer óvodai csoportja vagy iskolai osztály számára, és csatlakozhat a Zöld Őr Programoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában