Választás

2024.02.16. 11:24

Pap János a baloldal csabai polgármesterjelöltje

Pap Jánost indítja polgármesterjelöltként Békéscsabán az idei önkormányzati választáson az MSZP, a DK és a Párbeszéd-Zöldek – jelentették be pénteken. Az egykori SZDSZ-es politikus négy cikluson át, 1990 és 2006 között irányította városvezetőként a települést.

Licska Balázs

Harasztos Sándor (Párbeszéd-Zöldek), Miklós Attila (MSZP), Béres András (Párbeszéd-Zöldek), Pap János polgármester-jelölt, Korózs Lajos (MSZP), Arató Gergely (DK) és dr. Fülöp Zoltán (DK) a pénteki sajtótájékoztatón. Fotó: Licska Balázs

A pénteken Békéscsabán, a DK-irodában tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmaztak: Pap János bizonyított, tisztességesen a közt szolgálta, sok mindent köszönhet neki a város, hiszen békesség, gyarapodás jellemezte azt az időszakot. Kiemelték: Békéscsaba többet érdemel annál, mint ami most van, olyan emberre van szükség, mint ő, aki a városért, minden békéscsabaiért dolgozik. 

Pap János hozzátette: négy cikluson át vezette a várost, sokszínű képviselő-testülettel, sokszor nagykoalícióban. Az együttműködésbe vár minden tisztességes békéscsabait, szabadság iránt elkötelezettet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában