Békéscsaba

2024.02.03. 09:44

Hét farsangi programnak ad otthont a Lencsési Közösségi Ház

Egy hét eseményből álló programsorozatot szervez február 5. és 14. között, farsang apropóján a Lencsési Közösségi Ház – ismertette Takács Péter, a békéscsabai intézmény igazgatója.

Licska Balázs

Takács Péter

Fotó: Bencsik Ádám-archív

Február 5-én, hétfőn 14 órától játékos szellemi vetélkedő lesz a nyugdíjasklubban, 17 órától pedig sakkszimultán dr. Kerekes Attila mesterjelölttel. Február 6-án, kedden 18.30 órától a Fitt Mamik jelmezben edzenek, majd farsangi fánkkal pótolják a kalóriákat.

Február 7-én, szerdán 17 órától a közéleti teaház vendége lesz Szelekovszky László természetvédelmi szakmérnök, fafaragó, értékmentő, akivel életútról, családról, hobbiról, alkotásról, hagyományőrzésről és magyarságról beszélgetnek.

Február 8-án, csütörtökön 10 órától csőrögét készítenek a Krémiusz klubban. Február 12-én, hétfőn 17 órától paleo fánkot és palacsintát sütnek a gasztroestek-sorozat keretében. Február 14-én, szerdán 16.30 órától pedig sajtmustrát tartanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában